Evigt saknad

Om 2 månader och 8 dagar är det 4 år sedan du lämnade oss här nere. Det har gått hela fyra år utan dig här nere. Vi har hunnit göra så mycket. Men det är detta tomrum som du lämnade som gör så ont.
 
Jag önskar att du fortfarande var här nere hos oss. Jag hade aldrig någon aning eller tro om att när jag var blott 16 år gammal skulle behöva säga hejdå till min ABSOLUT bästa vän på denna jord. Aldrig att jag skulle behöva ställa ett kort vid en kista och beställa blommor. Det var det sista jag trodde jag skulle behöva göra. Jag tappade alla ord som någonsin funnits i mig dagen du försvann. Blev så tyst.
 
Varför ska vissa människor försvinna vid en sådan tidig ålder? Det är ju inte alls rättvist! Varför ta någon och låta andra leva vidare. Det är mycket som inte är rättvist här i livet, men varför just du min ängel.
 
Jag kommer aldrig förstå varför individen gjorde som den gjorde. Jag kommer aldrig få svar på de frågor jag har. Den enda fråga jag fått svar på är "varför just Denize?" Jag fick tillsvar att det var avundsjuka som låg till botten av allt. Men även att det var känslor inblandade. Men varför då beröva henne livet? Varken hon eller vi stängde dig ute. ALDRIG NÅGONSIN stängde vi dig ute. Jag fattar inte..
 
Jag besöker dig nästan varje dag. Tänder ett ljus och bara är. Ibland så kan jag inte hjälpa att tårarna rinner ner för mina kinder. Jag vet att du sa att när du väl dör så ville du inte att folk skulle gråta efter din begravning. Det var då livet började på riktigt. Att vi alla skulle klara oss. Och nu i efterhand så tänker jag på de orden. Verkligen tänkt ordentligt. Och då känns det som om att du på något sätt visste att du inte skulle få leva hela ditt liv. Men hur kunde du i sådana fall veta? Det är så mycket som kommer att förbli mystiska i allt detta. Men du var ju det bästa som någonsin hänt oss. Det bästa som hänt mig! Du var den bästa vännen man kunde ha. Man kunde alltid ringa dig, vad klockan än var på dygnet så svarade du alltid. Du ställde alltid upp, enligt dig var det inget som var för löjligt för att tas upp.
 

Jag saknar dig bästa vän <3
 
Vila i frid så ses vi på andra sidan en vacker dag <3

RSS 2.0