E'

Denize, igår vart det 3 år och 4 månader sedan du lämnade oss i stor sorg och saknad. Tiden går så otroligt fort. # hela år utan dig här nere vid min sida. Vart är du någonstans älskande ängel? Du fick bara 16 år på jorden, men de 16 åren var fyllda med så Mycket glädje och kärlek. Jag kan inte förstå varför just du var tvungen att lämna oss.
 
Jag tanker på dig vareviga dag som går, vareviga sekund. Det blir extra påtagligt och extra känsligt när man kommer till din grav, det är då det slår mig att du verkligen inte finns mer. Att det är du som ligger vid den stenen under jorden. Men jag vill inte inse att det är du som ligger där. Men att se ditt namn på stenen, alla nallar, ljus och röda rosor gör allting så verkligt. Det går inte en dag utan att jag Saknar dig och tänder ljus för dig älskande vän.
 
Lyssnar ofta på Celine Dion's låt My Heart Will Go On, men kommer vara hjärtan någonsin att gå vidare? Hur ska vi kunna gå vidare när det fortfarande finns så Mycket frågor? Det sags att tiden läker alla sår, men kommer våra sår någonsin att läka? Tiden kan inte läka mina sår efter din bortgång. Allt jag vill är att ha dig här, höra dig säga att allting kommer att bli bra, att allt bara är ett missförstånd. Att du fortfarande är här. Det var rätt många vid din grav igår, Mycket ljus och blommor. Många tårar fälldes, det var även folk där som inte kände dig men som hade vänner som kände dig. Du var ljuset i mitt liv, du fick mig alltid på bättre humör, du fanns alltid där vad det än var.  
 
 
 
VILA I FRID
 
DENIZE HANSSON
19940307
      -
20100329
 
 

RSS 2.0