A'

Älskade bästa vän, idag är det EXAKT 3 år sedan jag såg dig I livet för sista gången. # år av oändlig sorg och saknad, 3 år med en stor smärta. 3 år sedan du lämnade mig, sedan du lämnade oss alla. Varför just du? Du var så snäll och underbar, du kunde skälla och gapa och bete dig illa precis som vilken människa som helst..Men du kunde alltid vara den glada tjejen I vilket fall som helst. Hur svårt och jobbigt du än hade det hemma kom du alltid till skolan med ett leende på läpparna och ett glatt humör. Du är så saknad min älskade bästa vän, jag älskar dig.
 
If I could then I would i'll go wherever you will go, way up high or down low i'll go wherever you will go. Så lyder lappen jag la på din grav, texten som jag valde att sätta på den stående dekorationen vid kistan. Vi sa alltid att vi skulle gå vart h än den andre än ville gå. Jag vet att du vakar over mig, jag vet att du inte ville gå, du hade ett helt liv framför dig. Du var så glad att du kom in på transportgprogrammet och att du skulle få ta dina tunga behörigheter, du grät glädjetårar dagen då beskedet kom. Mina 3 år på gymnasiet slutar nu den 28:e maj. Samma dag skulle du tagit studenten och skrikit tills du inte hade någon röst kvar överhuvudtaget. Komma utspringandes med mössan på sne eller bak och fram. Du var den bästa vän jag någonsin haft, jag glömmer dig aldrig. Never ever
 
Jag lever för dig idag, imorgon och föralltid. Kommer aldrig att glömma dig Denize, du var en underbar person och en bra bästa vän. Du ville att alla andra skulle må bra innan du tog itu med dig själv och dina problem. Saknar dig.
Jag tittar igenom våra bilder varje dag, när jag ser dom så kommer jag ihåg dina kommentarer och ditt skratt..
Jag tycker synd om G som aldrig fick chansen att lära känna dig. Men han valde att gå på det mobbarna sa om dig, och de hemska rykten de startade. Nu ångrar han sig, han ringer och smsar och beklagar sig varje dag. Försent nu
 
Men att J kunde gå så långt och haihjäl dig, jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt. Du gav honom chansen att få vara del av en bra umgängeskrets med bra människor och folk som litade på honom istället för alla andra. Det värsta var att han tog chansen. Han förådde dig, tog reda på precis allting åt sin "chef" han riggade allt den kvällen. Han fick oss att gå med på att gå på olika kalas en stund och sedan möta upp er tre. Jag borde vetat bättre. Jag känner mig så dum som inte visste bättre. Han försökte komma på din begravning med, men aldrig I livet att han fick. Vi gick ihop och bad han fara och flyga. Han förrådde oss. Inte minst dig. Det fans en speciell kemi mellan er två. Den var det enda som var ärligt från hans sida. Det som är gjort är gjort och det går inte att få det ogjort. Ångra sig kan man alltid göra, men att efter ha gjort en sådan grej tro att han kan komma tillbaka och tro att allt kommer bli som det en gang var när du var I livet och visade honom hur bra det var när man umgicks I rätt kretsar där det fanns respekt, omtanke och kärlek. Du var ljuset I våra liv. Jag vet att du är på en bra plats och vakar över oss. Vi tar hand om varandra det lovar jag dig gumman.
 
Vila I frid älskade Denize! <3
 
19940307
       -
20100329

A'

Den 7:e Mars 2013 skulle du fyllt 19 år. Vilket innebar att det var lite drygt 3 år sedan du försvann. Vart är du någonstans nu när du inte längre är med oss? Jag saknar dig så oändligt mycket gumman. Vi skulle ju ta studenten Iår.
 
 
Alla minnen tillsammans med dig är något jag kommer bära med mig för resten av mitt liv. Att jag fick vara din bästa vän var det bästa som någionsin hänt mig. Du var den allra bästa vännen i hela universum. Varför skulle just du råka ut för denna idioten? Du hade egentligen inte gjort honom någonting! Du var hela min värld, min andra halva. Du fanns alltid där även om det gällde samma sak 100 ganger om. Du tröttnade aldrig. När jag och Jocke hade våran svåra tid med alla bråk så fans du där för oss båda. Du lyssnade på vad han hade att saga, vad jag hade att säga och medlade emellan oss. Du visste précis hur man gjorde. Du lärde oss att ta vara på det man hade. Att man skulle vårda det ömt. Att man skulle visa varandra kärlek och även om man hatade varandra, behandla varandra väl och inte vara sämre än den andre. Du var bra på så himla mycket gumsan.
 
 
Min älskade andra halva, jag vet att vart du nu än är så har du det bäst. Du förtjänar bara det bästa. Jag vet att där du nu är så är du den finast lysande stjärnan på himlen. Du vill inte att vi ska vara ledsna eller gråta men det är så svårt när en andra halva av sitt liv bara försvunnit på ett halvt andetag. Det är hemskt att du inte längre finns ibland oss. Ibland kan jag höra din röst eka i mitt huvud. Det är från den gången då du var med mig på akuten och du sa "allt kommer att bli bra ditt mongo, sluta oroa dig" Allting blev bra, allting var bra fram tills natten den 29/3-10. Då rasade en hel värld samman, en by hamnade i stor chock och sorg. En älskad, dotter, syster, klasskompis,lagkompis och flickvän hade blivit bragd om livet. Du var ABSOLUT inte värd det! Fasen!!
 
Jag brukar ringa till din telefon, som är avstängd bara för att få komma till telefonsvararen och få höra din röst. Jag faller i gråt varje gång. Jag älskar dig, kommer alltid göra och kommer aldrig glömma dig. Så vila i frid <3

RSS 2.0